Idén sem marad el a PostgresOpen

2016. szeptember 10.
1.6401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A PostgresOpen a leghosszabb PostgreSQL konferencia az Egyesült Államokban, ami idén sem marad el, a rendezvénynek idén Dallas ad otthont szeptember 13-15 között, amiről a program szervezője és elnöke Stephen Frost nyilatkozott az opensource.com munkatársainak.

A cikkből kiderül, miért tartja fontosnak és miről fog szólni az idei konferencia. Az évenként megrendezésre kerülő PostgresOpen idén már hatodik alkalommal várja a látogatókat. Hasonlóan a többi open source eseményhez, ez is bejárja az országot, évente más-más helyszínen várja az érdeklődőket, legyenek azok kezdők, diákok vagy fejlesztői. A cél, hogy minél szélesebb réteg, minél több PostgresSQL-lel foglalkozó szakember tudjon jelen lenni egy-egy ilyen rendezvényen.

Stephen Frost szeretné, ha a PostgresOpen segítené még jobban összekovácsolni a PostgreSQL közösséget, a bennük lévő tagok közti kapcsolatokat elmélyítené, valamint újabb tagokkal bővülne az. Mint mondta, ezért mindent meg fognak tenni, így az összes előadást, ötletelést, tanulást rögzítik, hogy utána online formában elérhetőek legyenek azok számára, akik nem tudtak részt venni ezen az idei eseményen.
2 hozzászólás

VDemon

4 éve, 12 napja

Eltohn írta:
Nem hallottam még róla de érdekesnek hangzik. Remélem lesznek róla élő adások.
Ha az nem is, de benne van a hírben hogy rögzítik későbbre. Én is kíváncsi vagyok rá nagyon.

válasz erre

Eltohn

4 éve, 12 napja

Nem hallottam még róla de érdekesnek hangzik. Remélem lesznek róla élő adások.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink