Idén még nem megy tőzsdére a Canonical

2018. május 30.
3.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Egyre többen reménykedtek abban, hogy még idén olvashatunk a Canonical IPO-ról, ám Mark Shuttleworth egy interjú során tiszta vizet öntött pohárba, és ezzel sokak számára csalódást okozott.

A TechCrunch-nak adott interjút a Canonical CEO-ja, ahol kifejtette, jelenleg nincsenek olyan pozícióban, hogy a publikálás reális cél legyen, így idén szinte kizárt, hogy tőzsdére vonulnának.

Ezt megerősíteni látszik az is, amit korábban nyilatkozott Mark Shuttleworth, miszerint a jó időben kell a jó helyen lenniük, amiért dolgoznak is nem keveset, de jelen pillanatban inkább a közösségre fókuszálnak, hogy az open source világ még stabilabb lábakon álljon.

Emellett pedig sokat áldoznak arra, hogy az Ubuntu az IoT szektorban is nagyot villantson, plusz ott a Snap applikációk mélyebb integrációjának folyamata is, így idén marad a kockulás, jövőre pedig talán egy másik fajta üzletre koncentrálnak majd.
3 hozzászólás

marco

6 éve, 5 hónapja és 1 napja

CharlieFirpo írta:
Minek kapkodjanak. nagyszerű üzletember Shuttleworth, tudja mit csinál.
Igazándiból egy jó üzletet csinált, igaz abból többszörös dollármilliomos lett. röhögő smiley

válasz erre

TEchie

6 éve, 5 hónapja és 2 napja

Nem is tudtam hogy egyáltalán tervezik! meglepett smiley Nem tűnik túl jó befektetésnek, akármennyire is imádom a Linuxot.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 5 hónapja és 2 napja

Minek kapkodjanak. nagyszerű üzletember Shuttleworth, tudja mit csinál.

válasz erre