Ideje átállni a Wine 2.0-ra

2017. február 28.
3.7741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Wine fejlesztői csapata elérhetővé tette az 1.8.7-es verziót, amely az 1.8-as variáns hetedik frissítőcsomagját tartalmazza, benne számos hibajavítással, valamint mellé illesztettek egy bejegyzést is, miszerint ez az utolsó patch.

Mielőtt ismertetnénk a buglistát, pontosabban azt, ami volt, hiszen nagyon sok mindent javítottak, vegyük először a bejegyzést, miszerint nincs több patch. Az 1.8-as verzióhoz ezzel együtt hét csomag készült, amely mindegyikében fokozatosan foltozták az esetleges hiányosságokat annak érdekében, hogy a kötelező Windows applikációk zökkenőmentesen fussanak Linux alatt is.

Aztán szépen megérkezett a Wine 1.9, sőt azóta a 2.0 is, amelyről mi is beszámoltunk, de már ez utóbbihoz is érkezett kettő patch. Mint láthatjuk az 1.8 felett eljárt az idő, így mindenképpen érdemes átállni a naprakész 2.0-ra.

Visszatérve az 1.8.7-hez, érdemes megemlíteni, hogy mielőtt végleg kikopott volna a fejlesztői teendőlistákból, az utolsó szuszra még orvosoltak 38 hibát, amelyek mind az integrált applikációkat érintették, de emellett frissült a GPU leíró tábla kezelése, amely főleg az AMD Radeon R9 285-öt érintette.

És akkor név szerint az érintett játékok és applikációk: CodeCreatures, Hitman: Blood Money, FIFA 2000 Demo, Runaway, Runaway 2, Unreal Tournament 3 (uninstaller), Halo, Grand Theft Auto: Vice City, Helldivers, ToCA Race Driver 3, Highway Pursuit, Hearthstone, DVDSubEdit 1.52, Visual Web Developer Express 2008, Process Hacker 2.31, Windows Live Essentials 2011 web installer, MediaMonkey 4.1.x Vista+ mode, OneDrive for Business Windows 8 mode, WinAuth 3.5.1 (32-bit), Battle.net.
1 hozzászólás

Porthos

7 éve, 8 hónapja és 9 napja

Csinos frissítés!

válasz erre