Hugo Barra távozik a Xiaomi-tól

2017. január 23.
2.7181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A kínai technológiai vállalatok közül egyre többen tudnak kiemelkedni és nemzetközi szinten is ismert névvé válni, a Xiaomi mintáját azonban csak nagyon kevesek lesznek képesek követni.
 

A kínai vállalat néhány év alatt világmárkává nőtte ki magát, melyben oroszlánrésze volt a Google egykori kulcsemberének, Hugo Barra-nak. Barra nemrég szomorú hírt közölt a vállalat vezetőivel és a közösséggel, hiszen három és fél év után otthagyja a kínai vállalatot.

Bejelentése szerint a kínai újév után távozik, majd pedig kisebb pihenőre megy, utána azonban tervei szerint visszatér a Szilícium-völgybe. Kérdés, hogy egy ilyen karakter elvesztése után megmarad e a kínai vállalat lendülete, bár mi nem féltjük őket, illetve az sem mindegy, hogy a Szilícium-völgyben kihez igazol majd az egykor Google vezető.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Lehet hogy épp ez a lépés kell hogy még nagyobb menetelésbe fogjanak. Bár épp a hetekben jelentették be hogy lassítanak a tempón...

válasz erre

rDAVE

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Többet nem is veszek Xiaomi-t! (Nem mintha a hírben elhangzottakon kívül tudnék egy szót róla ki ő. ) Egy cég sikere azért ritkán múlik egy emberen, ha meg tényleg szinte mindent neki köszönhettek, akkor remélhetőleg minden szavát megjegyezték. Ha pedig nem tették, akkor megérdemelten buknak el.

válasz erre

Porthos

5 éve, 10 hónapja és 22 napja

Elég stabil lábakon állnak szerintem, nem kell őket félteni.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink