Huawei Nova 5i Pro néven debütált a majdani Mate 30 Lite

2019. augusztus 01.
3.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Azt a tényt, miszerint a mobil gyártók egyes régiókban máshogy nevezik el az egyes modellek, nem kell ecsetelnünk, így az, hogy most még a Huawei Nova 5i Próról írunk, azt később rá lehet majd húzni a Mate 30 Lite-ra is, hiszen nagy eséllyel egy és ugyanaz.

Haladjunk kívülről befelé! Az újdonság egész méretes lett, a kijelző átmérője 6,26 colos, gyártás technológiáját tekintve IPS LCD, míg a felbontása 2340x1080 pixel. Káva alig van, az előlapi kamera, ami amúgy 32MP-es kameralyuk formájában kapott helyet a bal felső sarokban.

A hátlapon nem kevesebb mint négy kamera található, melyek sorban 48, 8, 2 és 2 MP-t tudnak, típusukat tekintve pedig a legnagyobb felbontással bíró a fő modul, a második az ultraszéles látószögű, míg a maradék kettő a makró illetve a mélységérzékelő funkciókra vannak.

Fura, de az ujjlenyomat nem a kijelző alá került, hanem a fentebb említett kamera kvartett alá helyezték a mérnökök, vélhetően költségcsökkentés céljából.

A teljesítményért a házon belül fejlesztett Kirin 810-es lapka felel, amit háttértártól függően (64 vagy 128GB) 6 illetve 8GB-tal támogatnak, míg az üzemidőt egy 4000mAhs- akkumulátor kreálja, az EMUI felület alatt pedig az Android 9 Pie működik. A komplett csomag 90 ezer környékén debütált, de a legdrágább konfigurációs is csak 107 ezer forint, nem rossz!

Huawei Nova 5i Pro néven debütált a majdani Mate 30 Lite - 2. kép

3 hozzászólás

TEchie

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nem sok minden zavar be a kijelzőbe.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 14 napja

Mennyire ugyanolyan mint a többi teló! meglepett smiley

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 15 napja

Tucat.

válasz erre