Huawei Band 3-at és új Watch GT-modelleket mutatott be a gyártó

2019. április 01.
4.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bemutatásra kerültek a Huawei Watch GT-sorozatának legújabb okoseszközei, ennek értelmében bemutatkozik a Classic, a Sport és az Elegant variáns, mindegyik innovatív duál chipkészletettel és intelligens architektúrával lett felszerelve.

A Watch GT Elegantból egyhetes, míg a Sportból és Classic-ból kéthetes üzemidőt lehet kisajtolni, természetesen olyan alapvető funkciók sem hiányoznak, mint az egész napos pulzusmérés, az éjszakai alvási funkció, heti 90 perc edzés, valamint az értesítések kezelése. Különösképpen nagy hangsúlyt kapott mindhárom verzió esetében a mozgás támogatása, ennek értelmében nem kevés funkció kapcsolódik ehhez, pl. pulzusmérés, légzésfigyelés, stb.

Eme modellek között az egyik legnagyobb különbség, hogy a Classic és Sport Edition okosóra a korábbi változatokhoz hasonlóan 1,39 hüvelykes AMOLED HD érintőkijelzővel, míg az Elegant Edition kisebb, 1,2 hüvelykes, 390x390 felbontású AMOLED HD kijelzővel érkezik.

Mindezek mellett a kínai cég leleplezte a Huawei Band 3 okoskarkötőt is, amely 0.95
hüvelykes AMOLED HD kijelzővel lett felvértezve, valós idejű pulzusmérést, alvásfigyelést és
többféle egészségügyi funkciókat is kínál a felhasználók számára, de az úszáshoz is fontos partner lehet a Band 3, lévén folyamatosan kapjuk az úszási tanácsokat a rendszertől.

Üröm az örömben, hogy kicsiny hazánkban csak a Watch GT Sport lesz beszerezhető, várhatólag bruttó 80 ezer forintért, viszont érdekesség, hogy aki április 1-14. között ruház be egy Huawei P30 vagy P30 Pro mobilra, az kap egy ingyen Watch GT Sport készüléket.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Hinnye, nem olcsó! Mondjuk a telefon mellé ajándékba igencsak ütős.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Jól néz ki, nekem nagyon adja. Üzemidő meg rohadt jó ezeknél, nem is tudom, hogy csinálják.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja

Már csak ezt a műanyag szíjat kéne lecserélni rajta.

válasz erre

techiii

1 éve, 3 hónapja

Nem igazán tetszenek.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink