HTC One (M8) for Windows bejelentve

2014. augusztus 19.
5851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Hanziness profilja, adatai
Hanziness
A korábbi szivárogtatások teljes mértékben igaznak bizonyultak: íme a Windows Phone 8.1 Update 1-et futtató HTC One (M8) for Windows.

A Windows Phone 8.1 első frissítési csomagján futó HTC One (M8) (sajnos) for Windows egy Verizon-exkluzív készülék lesz, mindent megtartva Androidos testvére hardverspecifikációiból: ránézésre a hátlapon lévő Windows Phone logótól eltekintve szinte lehetetlen megmondani, hogy az Androidot vagy a Windows Phone-t futtató változatról van-e szó.

A készülék - úgy tűnik - a Lumia Icon vetélytársa lesz, hisz ugyanannál a szolgáltatónál lesz kapható, nagyjából ugyanabban az árkategóriában.

A kameramodul is ugyanaz maradt, valamint a kezeléséhez járó kamerafelület sem változott sokat (teljesen átportálták az alkalmazást), mindössze annyit, hogy az ikonográfia megfelel majd a Windows Phone-félének, valamint a rendszer "lencséihez" is kap támogatást.

A kamera mellett a BlinkFeed is megjelent, mely a beszámolók szerint annyi különbséget mutat az Androidos változathoz képest, hogy más betűtípust használ, valamint simább a görgetése Windows Phone-on.

[caption id="attachment_12519" align="aligncenter" width="672"] ? PCMag[/caption]

Aki esetleg olyan csodára várt, hogy egyszerűen átállhat Androidról Windows Phone-ra, annak nincs szerencséje - a szerződés ugyanis nem engedélyezi a flashelhető ROM-okat, így nem lesz lehetőség egy Androidos One (M8)-et Windows Phone-os készülékké alakítani.

A készülék promóciós ára $99.99 (~23.000 Ft) két éves szerződéssel a Verizonnál, augusztus 19-től (a mai naptól) pedig kapható is lesz!

Forrás: PCMag
nincs még hozzászólás