HP mégis az idén tér vissza az okostelefon piacra?

2013. december 24.
4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Zel profilja, adatai
Zel

Meg nem erősített információk szerint a HP az év végére tervez a piacra dobni egy új hat, illetve hét hüvelykes alacsony árkategóriás okostelefont.
 

Elsődlegesen a feltörekvő piacokra szánják a készülékeket, mint Kína, India, vagy a Fülöp-szigetek, az áruk pedig 200 és 250 dollár között lesz várható.

Az elmúlt hónapokban már több pletyka is napvilágot látott a HP okostelefon ambícióiról, annak ellenére, hogy Meg Whitman kijelentette, nem lesz HP okostelefon 2013-ban. Mostani információk szerint viszont lehet, hogy mégis még az év vége előtt piacra dobják az új telefonokat. A cég ezen projektje már régóta nem titok és várható volt hogy visszatérjenek az igen zsúfolttá vált okostelefon piacra, Meg Whitman mégis azt nyilatkozta hogy ezek a fejlesztések a HP hosszabb távú tervei között szerepelnek csak. Az információk szerint az új okostelefonok Android operációs rendszerrel lesznek ellátva, de más információ egyelőre még nem derült ki róluk.

Ugyan ezen hírek még egyáltalán nem biztosak, de összeférnek Whitman azon ígéretével, hogy a HP előáll egy olyan okostelefonnal, amit egy szélesebb fogyasztói rétegnek szánnak. Év végéig már csak alig egy hét van hátra, így hamar ki fog derülni, hogy a HP-nak sikerül-e addig mindkét telefont a piacra dobnia, vagy már csak a 2014-es évben jelennek meg.

Forrás: The Information
nincs még hozzászólás