Horror spin-offot kap az Aquaman

2019. február 09.
5.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DC másodjára is kifogta az aranyhalat, hiszen a Wonder Woman után az Aquaman is olyan mértékű siker lehet, amire bőségesen lehet alapozni, és ahogyan az a sikeres alkotásokkal lenni szokott, igyekeznek addig ütni a vasat, míg az forró.

A The Hollywood Reporter forrásai szerint a Warner Bros. leszerződtette Noah Gardnert és Aidan Fitzgeraldot, hogy hegesszenek egy forgatókönyvet egy olyan horror spin-offhoz, mely az Aquamanből megismert tengeri szörny, The Trench köré épül. Jóval szerényebb büdzsével hozzák tető alá a projektet, illetve az Aquaman stábja sem fog feltűnni az alkotásban.

Producerként jegyzi a film az Aquaman rendezőjét, James Want, ami örvendetes, ugyanis horrorfilmek terén kifejezetten színes a filmográfiája, egészen biztosan sokat hozzá tud majd tenni a The Trench-hez.

Egyébként ha belegondolunk, ez messze nem annyira rossz ötlet, amire a DC készül, gondoljunk bele: egy horrorfilm a DC-től, amire eddig még nem volt példa? Örvendetes szerintem, hogy próbálnak új területekre lépni, és ki tudja? Talán még egy R-besorolást is bevállalnak a kisebb büdzséből kifolyólag...
4 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Még az elképzelés is baromság! röhögő smiley

válasz erre

login_password

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Miért erőltetik ennyire ezt. Nem is értem.

válasz erre

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Jesszusom, mekkora baromság. szomorú smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 20 napja

Jajj. röhögő smiley

válasz erre