Hoppá: videojátékos munkálatokba fog a Huawei, felhő alapú platformot fejlesztenek

2020. március 27.
5.5061
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Huawei nevét alapvetően számos területről ismerhetjük, viszont hamarosan újabb irányba kacsinthat ki a kínai cégóriás, nevezetesen a gaming szcénába, amelybe állítólagosan nemsokára csatlakozni fog a vállalat.

A Reuters dobta be az információt, miszerint a videojátékos berkeken belül jól ismert óriásvállalat, a Tencent egy felhő alapú játékplatformot fejleszt, ráadásul mindezt a mostanában szörnyen megosztó Huawei társaságában. Ha minden igaz, akkor a mesterséges intelligencia és a kiterjesztett valóság is nagy szerepet fog játszani a platformon.

A közös munkájuk során a Huawei Kunpeng processzorát fogják használni, hogy bővítsék a GameMatrix névre hallgató játékplatformot. Egyelőre a két cég nem kommunikálta hivatalos keretek között az információt.
2 hozzászólás

rDAVE

2 hónapja, 2 napja

Levi87 írta:
Google Apps nélkül semmi értelme továbbra sem.
Jézusom, nem kell minden Huawei hír alá bekárogni ezt... Zéró köze van a google apps-nak ehhez a hírhez, sehol nem említenek egy telefont. Jelenesetben a Tencent (ami a világ legnagyobb bevételű játékcége) a Huawei ARM alapú szerverprocesszorait és hálózati eszközeit használja fel, hogy építsenek egy felhőszolgáltatást.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 napja

Google Apps nélkül semmi értelme továbbra sem.

válasz erre