Hoppá: eltolták a TikTok kitiltását, az Oracle felvásárolhatja a platformot

2020. szeptember 20.
107.6891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Eredetileg ma kellett volna repülnie a TikToknak Amerikából, azonban a Trump adminisztráció végül elhalasztotta az utolsó pillanatban a szankciót, ugyanis felbukkant a horizonton egy másik cég, akik a Microsoft helyett felvásárolhatják a platform amerikai részlegét.

Több mint egy hónapja jelezte az Oracle a vágyát, hogy ők is felvásárolnák a platformot, azonban akkor még abszolút a redmondiak tűntek esélyesnek. Donald Trump elmondása alapján áldását adta "elméletben" az üzletre, ami azt jelenti, hogy még a részleteket ki kell dolgozni, de az ötletet támogatja.

Egy amerikai székhellyel bíró kirendeltséget állítanának fel, a TikTok Globalt, ami az USA területére vonatkozó TikTok adatokat kezeli, és elviekben nem kevesebb mint 25 ezer embert fognak itt alkalmazni. Még ki kell várni, hogy mi lesz a tranzakcióból, de tény, ami tény: ez lehet a ByteDance utolsó mentsvára.
szankciót, ugyanis felbukkant a horizonton egy másik cég, akik a Microsoft helyett felvásárolhatják a platform amerikai részlegét.'>
3 hozzászólás

Huginn

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

25K alkalmazott? Mire? Minden egyes feltöltést emberi erőforrás fog vizsgálni?

válasz erre

Fikarc

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

Vicces ez a bizonytalanság.

válasz erre

Porthos

3 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ki jöhet még? röhögő smiley

válasz erre