Hoppá: 15%-ra csökkenti az Apple az App Store-os jutalékot a legtöbb alkalmazásnál

2020. november 18.
11.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Szerdán az Apple a kisvállalkozóknak szánt új program részeként bejelentette, hogy csökkentik a régóta fennálló App Store jutalékrátáját, amely a digitális alkalmazáspiac történetében az iOS-fejlesztők pénzkereseti módjának egyik leglényegesebb változása.

Az új App Store kisvállalkozói program, minden olyan fejlesztő számára lehetővé teszi, aki az összes alkalmazásából évente kevesebb mint egymillió dollár éves bevételt szerez, hogy az Apple Store 15 százaléknyi jutalékot csípjen csak le a szokásos 30 százalék helyett. Ez az összes fizetett alkalmazásból származó bevételre és alkalmazáson belüli vásárlásra érvényes.

Az új kisvállalkozói program 2021. január 1-jén lép életbe. A fejlesztőket felkérik, hogy jelentkezzenek a programra, majd az Apple decemberben további információkat közöl erről a folyamatról, valamint az egyéb alkalmassági követelményekről és határidőkről - írja a The Verge.
4 hozzászólás

Huginn

3 éve, 8 hónapja és 12 napja

Ühüm, akkor most 1-1 nagyobb cég helyett jönnek a mikrovállalkozásnyi kiadók, akik akár a nagy fejlesztői csapatok munkáit is kiadják, a 15%-on meg majd osztozkodnak...

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nah, csak hatott az Epices balhé?

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

Korrekt.

válasz erre

TEchie

3 éve, 8 hónapja és 15 napja

A régi motorosoknál eddig is így volt, azt hiszem két évnek kellett eltelnie vagy hogy. De persze ez tök jó.

válasz erre