A fiatalabb mobilozók hatékonyabbnak találják saját munkájukat kütyüvel

2019. augusztus 06.
3.3731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Huawei albrandje a Honor híres arról, hogy számos alkalommal kikéri a felhasználói véleményét a nagyobb elégedettségi ráta érdekében, ezúttal az Egyesült Királyságokban végeztek egy felmérést, hogy bebizonyítsák, a fiatalok is hasznosan használják.

Az akciót egyébként a Honor 20 megjelenése szolgáltatta, de amellett hogy felhívja a figyelmet az okostelefonok pozitív oldalára, hasznos információkat szolgáltat a gyártónak is a jövőbeli funkciók kialakítása szempontjából.

A megkérdezettek 16-24 év közöttiek voltak, akiknek 76%-a vélte úgy, hogy az idősebbek szerint túl sok időt töltenek a mobiljaik simogatásával, pedig pont hogy ők maximalizálják az eszközökben rejlő képességeket, 60%-uk szerint hatékonyabbak az életben a kütyük miatt.

A válaszadók 55%-a ezt prezentálni is tudja, hiszen alkalmi munkákat végeznek, de igyekeznek kapcsolatokat építeni és a self-branding sem áll tőlük messze.

Ők azok, akik rendszeresen véleményt formálnak online is petíciók formájában és naprakészek tudnak lenni az aktivisták illetve a politikai hírekkel kapcsolatban is.

Az eredmény alapján a Honor Londonban egy kétrészes graffiti falat hozott létre, amit egyébként a Graffiti Kings vitt fel a falra, hogy illusztrálja a felhasználási szokásokat illetve leszámoljon a negatív sztereotípiákkal.

A fiatalabb mobilozók hatékonyabbnak találják saját munkájukat kütyüvel - 2. kép


A fiatalabb mobilozók hatékonyabbnak találják saját munkájukat kütyüvel - 3. kép

2 hozzászólás

login_password

5 éve, 15 napja

Ez attól függ h kinek mi a munkája.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 16 napja

Nyilván hatékony a mobil ha munkára van használva.

válasz erre