Hónapok óta ismerte a Microsoft a Windows 10 őszi frissítésének adatvesztő hibáját

2018. október 10.
5.5901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Microsoft az utolsó pillanatban vonta vissza a Windows 10 nagy őszi frissítésének rajtját, miután kiderült, hogy a javítócsomag több felhasználónál is törölte a dokumentumok tartalmát, ezzel egyetemben egy sor személyes dolgot, ami óriási probléma.

Az eset kapcsán azonban nem is annyira ez a legszörnyűbb, sokkal inkább az, hogy a legfrissebb értesülések szerint a redmondi óriás már hónapok óta tudott a problémáról, lévén a fórumokon az első tesztelők már akkor jelezték számukra az adatvesztéshez kapcsolódó hibát, ők azonban mégis megpróbálták ezzel együtt kiadni az őszi frissítést.

Hogy a tesztelők jelentései eljutottak-e a programozókhoz, az egyelőre nem derült ki, de ha ennek hiányára hivatkozik majd a Microsoft, akkor az alapjaiban kérdőjelezi meg a bétatesztelők létjogosultságát, hiszen ha ők már a nyáron jelentették a problémát, akkor annak a megjelenésig el kellett volna tűnnie.

Azonban nem így történt, ami a hírek szerint pedig nem kizárt, hogy a javítás hetekkel is eltolhatja most a nagy őszi Windows 10 óriásfrissítés megjelenését.
3 hozzászólás

inkognito

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Szörnyű banda.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Az korrekt. Ja nem.

válasz erre

Harder

5 éve, 11 hónapja és 8 napja

Mert bal****ok, ennyi.

válasz erre