Hogy az iPhone drága? A Samsung Galaxy Note 9 árára akkor mit mondanál?

2018. július 25.
5.3361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Lassan elérkezik az idő, amikor az Apple termékeit már nem lehet túlárazással vádolni és a drágaságot feltüntetni a negatívumok között, lévén az Androidos közegben is megjelennek azok az okostelefonok, melyek ugyanannyiba kerülnek, vagy drágábbak, mint egy iPhone.

A Samsung Galaxy Note 9 esetében például most olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a dél-koreai gyártó következő telefonja minden eddiginél magasabb árcédulát kaphat, német források szerint ugyanis az Európába érkező 128GB-os alapmodell is 1050 euróba kerülhet, ami jelenlegi árfolyamon több mint 340 ezer forintnak megfelelő összeg.

Ezt pedig bőven meghaladhatjuk, ha úgy döntünk, hogy az 512GB belső tárhellyel rendelkező csúcsmodellt választjuk inkább, a Samsung Galaxy Note 9 ugyanis ebben a kiszerelésben már 1250 eurót kóstálhat, ami átszámítva közel 410 ezer forintot jelent.

Fontos kiemelnünk, hogy mindezt német források hozták nyilvánosságra, ahol ugyebár alacsonyabb az ÁFA-kulcs, tehát hazai viszonylatban ezek az árak több ezer forinttal magasabbak lehetnek majd.
6 hozzászólás

JimmyGood11

6 éve, 1 hónapja és 20 napja

A samsung a note szériát nem az egyszerű felhasználóknak szánta hanem az üzleti szférában elhelyezkedőknek. Én épp egy galaxy note 8-at használok és október-november környékén meg fogom venni a note 9-et is. Az üzleti életben a munkaeszközöknek az ár nem számit, ez csak attól függ ki milyen értékben és mennyiségben üzletel!

válasz erre

DarkZer0

6 éve, 1 hónapja és 25 napja

Mint sokszor elmondtam, S4 óta soha többé Samsung, csak iPhone.. Ezek betegek.

válasz erre

PixelHero

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Én pl azt nem értem miért kell valakinek ekkora tárhely... Felhő ember! De ha meg nem akkor hetente egyszer mentsd vagy küld a NAS-ra a cuccot. Horror!

válasz erre

TEchie

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ezeknek elgurult a gyógyszer. De nagyon messzire.

válasz erre

Direktor

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

Ez már nagyon beteg.

válasz erre

inkognito

6 éve, 2 hónapja és 1 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Ennyit erről.

válasz erre