Hogy a Youtube-on nem lehet teljes sorozatokat megnézni? Tévedés!

2017. augusztus 21.
4.6620
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb komoly problémával kell szembenéznie a Youtube-nak, ahol folyamatos harcot folytatnak a jogvédett tartalmakkal szemben, éppen ezért például az ismert sorozatok teljes epizódjai sem kerülhetnek fel rá csak úgy.

A felhasználók azonban a Mashable beszámolója és bizonyítékai szerint ismét megtalálták a kiskaput, ezáltal a lap munkatársai tengernyi sorozatot, teljes évadokat és epizódokat is találtak a videómegosztón, azonban nem a megszokott formában, hiszen ezeket feltöltés után azonnal törölné a rendszer.

Éppen ezért az emberek rájöttek arra, hogy nem töltik fel őket a Youtube-ra, csak élőben közvetítik, streamelik őket egész nap, ezáltal minimális keresgélés után szinte bármilyen sorozat bármelyik epizódját megtalálhatjuk ebben a formában a kérdéses portálon, ahol sajnos sem feliratot nem választhatunk, sem a részek között nem szűrhetünk, de ha csak véletlenszerűen ülnénk le kedvenc sorozatunk elé, akkor arra tökéletes alternatíva lehet.

Nyilván a Youtube folyamatosan próbálja szűrni az efféle csatornákat, és törli is őket rendszeresen, de amint eltávolítanak egyet, legalább kettő új lép a helyébe, egyszóval ismét egy olyan problémával kell szembenéznie a videómegosztónak, amire nem lesz egyszerű megoldást találnia.

Hogy a Youtube-on nem lehet teljes sorozatokat megnézni? Tévedés! - 2. kép

3 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Sok nyomi, azonnal bannolni kéne őket. Nem is értem hogy tud egyáltalán menni a stream úgy hogy jelentik őket (márpedig jelentik). Engem halálra idegesít, csomó ismerősömet tiltottam már az ilyenek megosztásáért. Rettenetesen irritál.

válasz erre

inkognito

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Őszintén szólva aki youtubeon akar sorozatot nézni az elég hülye....

válasz erre

Porthos

7 éve, 2 hónapja és 4 napja

Ugyanezt csinálják facebookon is amúgy. És hiába jelented fel őket, nem történik semmi.

válasz erre