Hivatalosan is reagált a Huawei a P10-ek teljesítménykülönbségére

2017. április 24.
4.5071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Tegnap hoztuk le azt a kínai felhasználói visszajelzésekre alapozott hírt, miszerint komoly eltérések lehetnek az egyes Huawei P10 telefonok között, amire a Huawei a mai nap folyamán hivatalosan is reagált.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a cég PR-osztályától percekkel ezelőtt érkezett közleményt - amelyben egyébként nem vitatják az eredetileg felvetett helyzetet:

Tudomásunkra jutott, hogy nemrégiben a Huawei P10/P10 Plus flashmemóriájával kapcsolatos viták jelentek meg az online felületeken Kínában.

A Huawei a lehető legmagasabb elvárásokat támasztja a készülékeihez szükséges technológiák és komponensek kiválasztásakor: a beszállítók szakmai tapasztalata, a termék minősége és a szállítmányok stabilitása a legfontosabb értékek, amelyeket figyelembe veszünk a döntéshozatalkor. A HUAWEI P sorozat okostelefonjai vállalatunk zászlóshajó készülékei közé tartoznak, és kiváló fotós képességeiknek köszönhetően máris hatalmas népszerűséget értek el világszerte. Ez a népszerűség igen nagy keresletet eredményezett.

Ahhoz, hogy ezt a keresletet el tudja látni, a Huawei az iparágban megszokott módon több megbízható beszállítót is alkalmaz. Amennyiben egyetlen beszállítót alkalmaznánk, könnyen előfordulhatna, hogy az adott cég kifogy a készletből, ez pedig ahhoz vezetne, hogy vásárlóink késéssel kapnák meg az általuk igényelt termékeket. Hogy ezt elkerülje, a Huawei a flashmemória esetében is több beszállítót alkalmaz.

A Huawei továbbra is elkötelezett a kiemelkedő felhasználói élmény biztosítása mellett, ahogy mindig is az volt. A készülékek egyetlen komponensének teljesítménye nem tudja pontosan tükrözni az egész okostelefon rendszer teljesítményét, így ezek a pontszámok nem alkalmazhatók tényleges használat esetén.

A HUAWEI P10 marketing kommunikációja során nem emeltünk ki egyetlen bizonyos flashmemóriát. A termékek elérhetőségétől függően szállítják le számunkra a flashmemória komponenseket rendszeresség nélkül. A telefonjaink teljesítményét mérjük szoftveres algoritmusok segítségével és chiptuninggal, ahelyett, hogy egyetlen komponensre összpontosítanánk.

A HUAWEI P10 és P10 Plus készülékek tervezésekor a Huawei több beszállítót is alkalmaz a flashmemóriával kapcsolatosan. Ezek a technológiák igen szigorú teszteken mennek át annak érdekében, hogy vásárlóinknak a legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani. Ez tükröződik a készülékek rendkívül pozitív fogadtatásában is világszerte, amely a telefon gyönyörű kialakításának és remek portréfotózási képességeinek köszönhető.

Az okostelefongyártás egy igen hosszú ellátói lánccal rendelkező iparág. A Huawei elkötelezett amellett, hogy a termékek tervezésekor és az innovációk kiötlésekor is a felhasználói élményt helyezze előtérbe. Továbbra is szoros együttműködést folytatunk partnereinkkel annak érdekében, hogy optimalizálhassuk az ágazati ökoszisztémát és jobbnál jobb termékekkel lássuk el vásárlóinkat.


Szerkesztőségünk egyébként jelenleg is teszteli a Huawei P10 telefont, az eredményekről hamarosan olvashattok oldalainkon.
komoly eltérések lehetnek az egyes Huawei P10 telefonok között, amire a Huawei a mai nap folyamán hivatalosan is reagált.'>
6 hozzászólás

Porthos

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Számomra ezzel csak azt igazolták hogy rohadtul nincs helyük a piacon. Ez egyszerűen amatőrség.

válasz erre

TEchie

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Öhhhh okkéééé... Mondjuk ez legalább nem robban. röhögő smiley

válasz erre

technomancer

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Nesze semmi fogd meg jól. szomorú smiley

válasz erre

Eltohn

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Hmmmm.... Nem ez az a nyilatkozat amire vártunk. röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Ebben egy szót nem ejtenek a problémáról, ergo beismerik. szomorú smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 3 napja

Érdekes nyilatkozat. Finoman szólva...

válasz erre