Hivatalosan is dolgoznak az új Majmok bolygója filmen

2019. december 04.
9.0001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Matt Reeves trilógiája tökéletes előzménye volt az eredeti, Charlton Heston-féle Majmok bolygója filmnek, hiszen olyan szintű történetmesélést kaptunk, amit a hollywoodi nagy stúdióktól fényévente egyszer látunk.

Cézár sztoriját viszont lezárták A majmok bolygója: Háborúval, és már rebesgették korábban is, hogy folytatnák esetleg a sztorit, hiszen még jócskán van mesélni való ebben az univerzumban, amíg eljutunk az 1968-as alkotás idővonalához, most pedig mozgósította embereit Hollywood, lévén ráállították Wes Ballt egy új epizód elkészítésére.

Wes Ball Az útvesztő trilógia rendezőjeként vonult be a köztudatba, azonban van némi hiány a The Hollywood Reporter értesüléseiben, merthogy jelen pillanatban nincs infó arról, hogy folytatást kapunk a mostani trilógiához, esetleg rebootolni fogják a szériát (remélhetőleg nem), avagy spin-offot készítenek-e.
3 hozzászólás

Fikarc

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez bizony jól hangzik! Várós, már most!

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Várós! Imádom a régi és az új szériát is!

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nekem nagyon összecsapott volt a harmadik rész az előzménytrilógiában, túl hirtelen lettek a majmok nagyon okosak és nagyon sokan és nagyon városiasak... Ennek ellenére nagyon várom az új filmeket!

válasz erre