Hivatalosan is debütált az Asus Zenfone 7, íme minden részlet

2020. augusztus 26.
9.0411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Menetrend szerint villantotta meg az Asus a Zenfone 7 szériát, ami esetében Flip-kamerával, azaz a korábban is látott előugró megoldással találkozunk, ergo az előbukkanó kamera nemes egyszerűséggel megfordul, ha szelfizni szeretnénk.

A Zenfone 6-tal ellentétben viszont itt már nem kettő, hanem három darab lencse is akad, aminek a főmodulja egy 64 MP-es, széles látószögű lencse, azonban ezen kívül van egy 12 MP-es, ultraszéles lencse is. Végül egy telefotó lencsével találkozunk, ami 8MP-t tud és 3-szoros optikai zoomot.

A gyártó külön kiemelte, hogy duplázódott a Flip-rendszer élettartama, így ahhoz, hogy különösen baja essen, 5 éven át mindennap százszor mozgósítani kell. A Zenfone 7 és a Zenfone 7 Pro között a markáns különbség mindössze annyi, hogy utóbbi esetében akad képstabilizáció az ultraszéles és a telefotó lencsékhez.

Végül, de nem utolsó sorban: 6,67 colos Super AMOLED kijelzővel dolgozik a masina, Snapdragon 865 és 865+ chipsetekkel robog be (sima és Pro verzió eltér) , valamint a RAM + tárhely kombó is eltér, tekintve hogy a simánál 6+128 GB és 8+128 GB az alternatíva, míg Prónál csak a 8+256 GB-os verzió érhető el.

Magyar árak egyelőre nincsenek, viszont külföldön a Zenfone 7 700 eurót, azaz 250 ezer forintot kóstál, míg a Zenfone 7 Pro 285 ezerért megy a maga 800 eurós árcédulájával.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

zender

2 hónapja, 3 napja

Nem lett rossz. Ismét.

válasz erre

techiii

2 hónapja, 4 napja

A flip kamera látom továbbra is bejön nekik.

válasz erre

TEchie

2 hónapja, 5 napja

Durva lett megint. Jó ez a széria!

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 5 napja

Reális ára van.

válasz erre