Hivatalosan is a Nova Launcher lett a legnépszerűbb programindító

2017. október 09.
2.7071
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Ritkán számít hírértéknek, ha egy mobil applikáció elér egy bizonyos letöltési számot, de jelen esetben kivételt kell tennünk, ugyanis a Nova Launcher olyan számot lépett át, amit ebben a kategóriában nagyon kevesek tudnak csak rajta kívül megcsinálni.

Pontosan mennyi is az annyi? A Nova Launcher a Google Play Store szerint elérte az 50 millió letöltést, így az eddig ki nem mondott titulus, miszerint a TeslaCoil Software applikációja a legnépszerűbb programindító Androidon, mára hivatalossá vált.

Hatalmas letöltési mennyiségről beszélünk, ám nem kifejezetten emiatt fontos ez. A cég bebizonyította, hogy a third party fejlesztők is képesek felvenni a versenyt a gyári, előtelepített illetve saját, brandelt programokat készítő csapatokkal, ugyanis hosszú évek kemény munkája vezetett idáig, de megcsinálták.

A Nova Launcher gyorsan és egyszerűen testreszabható, valamint minden egyes frissítéssel újabb kosztümizálási lehetőségeket kapunk, amik a legtöbb esetben elnyerik a felhasználók tetszését, amit az 50 milliós letöltés után kapott 4,6-os osztályzat is bizonyít.
4 hozzászólás

DarkZer0

1 éve, 10 napja

Mióta létezik a Nova, csak ezt használom. Még akkor is, ha a gyári soft-ot is lehajítom valamilyen főzött rom-ra.

válasz erre

Gólem

1 éve, 11 napja

Még a Sony Xperiamon használtam annak idején de inkább már az alap megoldásokat hagyom meg mindenből.

válasz erre

Huginn

1 éve, 11 napja

Ha a gugli nem erőltetné például a keresőmezőt, nem néztem volna alternatív programindítók után. Végül én is ennél a programnál kötöttem ki, mert egyszerű és nagyszerű, s elég tág határok között lehet testre szabni.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 12 napja

Brutál!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink