Hivatalosak a Xiaomi Mi 9 európai árai

2019. február 25.
6.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Nem sokkal azután, hogy a Xiaomi bemutatta a Mi 9 névre keresztelt okostelefonját, megkezdődött az MWC 2019-es gála, ahol több újdonság mellett hivatalossá vált az új kínai zászlóshajó európai végára.

Ahogy számítani lehetett, a világ negyedik legnagyobb mobilgyártója kegyesen bánt most is az árcédulával, hiszen alig drágább Európában a Mi 9, mint az ázsiai régióban, a 6/64GB-os kiadás például csupán 143 ezer forintnyi euróba kerül, így vélhetően idehaza is a még megfizethető árkategóriát fogja erősíteni.

Akinek kevés lenne a 64GB tárhely, azoknak sem kell aggódni, a 6/128GB-os variáns is 160 ezer forint alatti végárat ütött meg, és noha csupán 1000 forinttal is, még így nagyon messze van a Samsung és az Apple csúcsmodelljeitől, ellenben hardveresen egyre inkább ott van az élmezőnyben a Xiaomi.

Sajnálatos hír azonban, hogy a Mi 9 SE felől semmit nem nyilatkozott a vállalat, így a kompakt megoldás egy darabig biztosan nem fog versenybe szállni hazánkban sem.
bemutatta a Mi 9 névre keresztelt okostelefonját, megkezdődött az MWC 2019-es gála, ahol több újdonság mellett hivatalossá vált az új kínai zászlóshajó európai végára.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja és 2 napja

Hiába olcsó, ha gagyi anyagból van és nincs support. röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 7 hónapja és 2 napja

Mindennapi Xiaomi hírünket olvasták. röhögő smiley

válasz erre

betyár

5 éve, 7 hónapja és 2 napja

Unalmasak ezek a telefonok.

válasz erre