Hivatalos: Tarantino utolsó rendezése egy Star Trek-film lesz, egy űrben játszódó Ponyvaregényre számíthatunk

2019. július 18.
3.2491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy látszik, Tarantino nem tántorít, és tartja magát az évekkel ezelőtti kijelentéséhez, miszerint 10 film után leteszi a lantot, mert bár még nem érkezett meg hozzánk a Volt egyszer egy Hollywood, de máris a végső alkotásáról beszél a világ.

A korábban is rebesgetett, Tarantino-féle Star Trek-film ugyanis zöld utat kapott, elkészülhet az alkotás, ami kapcsán az író/rendező megerősítette, hogy a végső filmjéről beszélhetünk.

Hogy mire számíthatunk a szóban forgó műtől? Nos, Tarantino elmondása alapján egy Ponyvaregény lesz, csak éppenséggel az űrben, állítása szerint pedig még sosem látott sci-fi filmet, amiben ilyesféle mozzanatok lennének, mint amik az ő alkotásában elő fognak fordulni.

Némi gengsztertematika is felbukkan majd a filmben, valamint természetesen a korábbi pletykáknak megfelelően egy ízig-vérig R-besorolású projektre számíthatunk.
6 hozzászólás

muki

5 éve, 1 hónapja és 6 napja

Ebből mi lesz baszki...

válasz erre

zender

5 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nem szabadna a Star Trek közelébe engedni.

válasz erre

Direktor

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Egy Tarantino tönkrebasz egy ilyen univerzumot. A Star Treknek megvan a maga kellemes atmoszférája, amibe az ő stílusa semmilyen módon nem illeszkedik.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Hú de nagyon nem való egy ilyen filmhez. szomorú smiley

válasz erre

marco

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Ez gyász ******'>*******. Bírom Tarantinót, de ehhez a vonalhoz semmi köze. Nem értem, hogy ment ez át, és ki volt az a barom jogbirtokos, aki erre engedélyt adott.

válasz erre

Fikarc

5 éve, 1 hónapja és 7 napja

Neeeeeeee!!!!! szomorú smiley

válasz erre