Hivatalos: megszűnik a YouTube-on a dislike csík

2021. november 11.
93.5631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Márciusban már felröppent, de ma a YouTube hivatalossá tette: a platform eltávolítja a dislike-számlálót, ami azt jelenti, hogy többé nem látod majd az összesített értékelést egyik anyag alatt sem.

Maga a dislike gomb megmarad, így ha tényleg muszáj, akkor továbbra is kifejezheted az érzéseidet, csak a nyilvános számláló, amely azt mutatja, hogy hányszor kattintottak a dislike gombra, megszűnik. A kísérlet részeként a nézők továbbra is láthatják és használhatják a dislike gombot.

De mivel a számláló nem volt látható számukra, azt tapasztalta a cég, hogy kisebb valószínűséggel célozták meg a videó dislike gombját, hogy feljebb tornásszák a számlálót. Röviden, a kísérletük adatai azt mutatták, hogy csökkent a nem tetszést támadó viselkedés.

A kisebb alkotóktól és a most indulóktól közvetlenül is hallották, hogy ez a viselkedés tisztességtelenül célba veszi őket, és a YouTube szerint a kísérletük megerősítette, hogy ez valóban nagyobb arányban fordul elő a kisebb csatornákon.
5 hozzászólás

rDAVE

2 éve, 6 hónapja és 27 napja

46ezren kipróbálták a youtube update videóján a "dislike" gombot és csak 9,7ezer a másikat, de persze ez nem jelenti azt, hogy hülyeségnek tartják, csak unatkoznak és nyomkodják. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 7 hónapja

Nem bírják szegény tartalomgyártók a kritikát! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 7 hónapja

Hát ez elég fura döntés! meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 7 hónapja

Ez egy nagyon érdekes lépés, főleg mert nagyon befolyásolni fogja a nézőket... Mindenre azt fogják hinni egyesek hogy az mennyire pozitív..

válasz erre

Fikarc

2 éve, 7 hónapja

Na ez gáz egy közösségi platformon.

válasz erre