Hivatalos megerősítést kapott a Margot Robbie-féle Karib-tenger kalózai

2022. május 16.
48.7481
cuckoo profilja, adatai
cuckoo
Miközben az egész világ Johnny Depp és Amber Heard kakaskodására figyel, a Karib-tenger kalózai filmek producere hivatalosan is megerősítette, hogy a folytatásban Jack Sparrow kapitány helyére Margot Robbie állhat majd be.
 

Jerry Bruckheimer és csapata úgy tűnik, hogy elfogadták Depp álláspontját, miszerint nem áll szándékában visszatérni és lezárni a népszerű franchiset. Johnny Depp korábban többször is beszélt arról, hogy méltó búcsút akart venni a karaktertől, ám a történtek függvényében már nem érdekli ez a szál sem.

Bruckheimer megerősítése alapján két forgatókönyv is fejlesztés alatt van, az egyikben a dögös színésznő kapna főszerepet. De még az is képlékeny, hogy Depp egykori karaktere, Jack Sparrow helyet kap-e a készülő produkcióban. Ezzel a sejtelmes válaszadással a stúdió még mindig hagyott egy kiskaput Deppnek a franchise-ban, ha mégis meggondolná magát - erre azonban nem sok esélyt látunk.

Margot Robbie korábban már beszélt arról, hogyan váltaná le Deppet a filmben, és elmondása szerint egy LMBT karakter lenne Sparrow kapitány. A színésznő szeretné a nők jelenlétét erősíteni A Karib-tenger kalózai franchiseban.
5 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 2 hete

Ezt remélhetőleg átgondolja még a Disney.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Édes jó istenem...

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mennyire beteg, biztos nagy nézettsége lesz!

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ezek elmebetegek ******'>*******.

válasz erre

login_password

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Megértünk a pusztulásra. Még, hogy ebben is LMBT legyen...ez felháborító!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink