Hivatalos: március 25-én ismét nagy bejelentésekre készül az Apple

2019. március 12.
4.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár pletykaként már korábban kiszivárgott, az Apple azonban most hivatalosan is kiküldte a meghívókat, melyekből kiderült: március 25-én ismét nagy bejelentésekre számíthat a világ a gigavállalattól.

A meghívó szerint az esemény a kaliforniai Cupertinóban, a Steve Jobs Theater falai között kerül megrendezésre, és az "It's show time" felirattal, valamint a meghívóban elrejtett rövidke, a klasszikus filmek kezdéseire hajazó visszaszámlálós animáció alapján úgy véljük, hogy ezúttal nem hardverek bejelentéséről hallhatunk majd.

Hogy akkor mégis miről? Nagy valószínűséggel az Apple régóta pletykált streaming szolgáltatásáról, az Apple TV-ről (egy Netflixre hasonlító megoldással), aminek részeként a cég nemcsak saját gyártású műsorokat készítene felhasználóinak, hanem eszközeiken keresztül biztosítanának lehetőséget filmek és sorozatok nézésére is.

Ezen kívül sok pletyka kering a Hírek alkalmazás megújításáról, és egy AppStore változásról is hallani csiripeléseket. Illetve mi még nem adtuk fel az iPad és az iPad Mini ráncfelvarrását, valamint az új AirPods fülest sem. Na és persze az AirPower is jöhetne már...
3 hozzászólás

betyár

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Kiváncsi leszek miket fognak bejelenteni.

válasz erre

techiii

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Direktor írta:
Remélem mindez magyarul is lesz...
Ha olyan lesz mint a netflix akkor nálunk halott lesz.

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 16 napja

Remélem mindez magyarul is lesz...

válasz erre