Megérkezett az AirPods Pro, íme a részletek

2019. október 28.
8.5791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan azt korábban rebesgették, még október vége előtt bemutatkozott az AirPods Pro, aminek a leleplezése gyakorlatilag olyan szinten derült égből villámcsapásként jött, hogy még friss és ropogós az újdonság, csendes frissítésként jelent meg az Apple Store-ban.

Ahogy azt vártuk, az egyik legfontosabb újdonság az aktív zajszűrés, aminek köszönhetően a rendszer úgy módosítja a zene hangerejét, hogy mennyire hangosak a környezeti zajok. A funkció kiegészítésként kapott egy úgynevezett Áttetsző mód-ot, amit nyomással lehet aktiválni, ennek hatására pedig a külső hangok bejutnak a fülbe.

Természetesen a megnövekedett komfortfaktor is közrejátszik a füles esetében, az Apple egészen pontosan úgy fogalmaz, hogy a zenét érezni fogjuk, de magát a fülest nem. Ennek érdekében három puha, rugalmas, eltérő méretű szilikon fülharang áll rendelkezésre, amik idomulnak továbbá a fül formájához, hovatovább a szellőzésről is gondoskodtak a tervezés során.

Megérkezett az AirPods Pro, íme a részletek - 2. kép

Az AirPods Prót ezen felül vízállóság jellemzi, az aksiidő tekintetében pedig egy feltöltéssel 4 és fél órára lehet számítani, bár amennyiben az aktív zajszűrést és az áttetsző módot kikapcsoljuk, akkor ez 5 órára nő. A vezeték nélküli töltőtokkal nagyjából 24 órás üzemidő érhető el, ha öt percre a tokba tesszük a fülest, azzal egy órányi használatra áll rendelkezésre a kütyü.

Természetesen az Apple saját H1 chipje dolgozik fülesben, amely 10 audiomag segítségével, adaptívan szabályozza a hangszínt. Az Apple erőteljes basszust is ígér, aminek hiányára (illetve magára a dinamikára) sokan panaszkodtak az előző szériák esetén.

Az eszköz ára a vártnál alacsonyabb, egész pontosan 99.990 forint lett, amely vezeték nélküli töltőtokkal értendő természetesen, más verzió nem érkezik a termékből. Az AirPods Pro az Apple weboldalán már előrendelhető, a kiszállítás pedig október 30-tól indul.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

techiii

4 éve, 10 hónapja és 7 napja

100e elég masszív összeg. Bár végre itt van, sokat kellett rá várni.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 10 hónapja és 7 napja

Igen erősre sikeredett az árcédula... meglepett smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 10 hónapja és 7 napja

Hát nem csaptak nagy csinnadrattát neki! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 10 hónapja és 8 napja

Ejj de drága, amindenit. Persze repkedtek itt már 110-120 ezrek is, ahhoz képest nem sok, de összességében azért 100 ezer az 100 ezer...

válasz erre

Levi87

4 éve, 10 hónapja és 8 napja

YEESSSSSSSSSSS!!! De vártam már! mosolygó smiley

válasz erre