Hivatalos: a TicWatch Pro 3-mal debütál a Snapdragon Wear 4100

2020. szeptember 24.
1.4321
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan azt korábban már mi is prognosztizáltuk, ténylegesen a Mobvoi TicWatch Pro 3-jába kerül bele a Qualcomm újdonságának számító Snapdragon Wear 4100 chipset, hiszen megtörtént végre valahára a hivatalos bejelentés.

Jobb aksiidővel és gyorsabb teljesítménnyel szolgál a lapka, azonban a TicWatch Pro 3 itt nem áll meg újdonságok tekintetében, lévén képes most már a rendszer mérni a vér oxigénszintjét, sőt még a stressz monitorozására is alkalmas. Vékonyabb dizájnt kapott elődeihez mérten, viszont alaposan elkérik az árát, lévén 299 dollárért (kb. 93 ezer forint) dobják piacra.

Az új chipset CPU-ja és memóriája elviekben 85%-kal jobb teljesítményt produkál a korábbiakhoz viszonyítva, illetve a GPU 2,5-szörös gyorsaságot tud. Egyébiránt a Mobvoi friss okosórája 1 GB RAM-ot, 8 GB tárhelyet és 577 mAh-s aksit kapott.
5 hozzászólás

login_password

1 hónapja, 3 napja

Elég jól néz ki képen.

válasz erre

Merkur555

1 hónapja, 4 napja

Ja, és nem azért nem vettem Samsung-ot, Huawei-t, vagy Apple-t mert nem telik rá...

válasz erre

Merkur555

1 hónapja, 4 napja

Ronalddo írta:
Egy névtelen óráért biztos nem adnék ennyit.
Vicces, hogy egyesek úgy fikáznak valamit, hogy valójában fogalmuk sincs róla.

Ha kicsit is utána néznél, tudnád, hogy nem ismeretlen gyártóról van szó, sőt Magyarországon is forgalmazzák a termékeiket (pl. Edigital). Nekem március óta egy TicWatch Pro 2020 modellem van, és tökéletesen elégedett vagyok vele! Gyors, nem laggol, pontosan mér, GPS, NFC, WiFi, minden van benne. A kétrétegű Amoled + FSTN kijelző pedig *****jó, sokáig bírja egy feltöltéssel. Masszív, férfiasan jól néz ki a csuklón, és ütheted-verheted, mert nem törik!

Javaslom legközelebb tájékozódjatok, mielőtt okoskodni kezdtek...

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 4 napja

A kinek a mijébe?

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 4 napja

Egy névtelen óráért biztos nem adnék ennyit.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink