Hivatalosan is elrajtolt a CyanogenMod utódja, a LineageOS

2017. január 23.
3.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A CyanogenMod szomorú megszűnése után indult el útjára a LineageOS projekt, amelynek fő célja, hogy ne hagyják megszűnni az egyik legnépszerűbb Custom ROM-ot az Androidot futtató felhasználók körében, ám eddig még hivatalosan nem startoltak el, máig.

A csapat hivatalosan is megerősítette, hogy mától minden webes szolgáltatás stabil, így most már semmi sem gátolja a ROM-ok letöltését, így elkezdődhet az érdemi munka, valamint a felhasználók átállhatnak CM-ről LineageOS-re.

A bejelentésben megemlítették, hogy a teljes webes megjelenésük open source alapokon nyugszik, elstartolt a letöltési portal, a Wiki oldal is él, valamint, hogy az eddigi adatok alapján már több mint 50 ezernyi installálás történt, ráadásul ez utóbbi még a hivatalos megnyitó előtt, így tehát nagyon is van igény a munkájukra.

A támogatott eszközök listája elérhető (ITT), amelyek nagy részéhez már több build is készült, ám egyelőre még kicsit rögös az út, hiszen kell egy kis hozzáértés egy-egy ROM telepítéséhez, amelyről az egyes elkészült verziókhoz tartozó szekcióban részletes leírást is találunk. Ennek ellenére mindenképpen csak saját felelősségre ajánljuk a LineageOS tesztelését.
3 hozzászólás

Tommy

4 éve, 2 hónapja és 9 napja

Na körül is nézek van e itthon valamim amire felmegy.

válasz erre

rDAVE

4 éve, 2 hónapja és 9 napja

Fák jee, ott van a Redmi 3.

válasz erre

Harder

4 éve, 2 hónapja és 9 napja

LG G4-re már tolom is fel!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink