Hihető információk érkeztek a HTC 11-ről

2017. február 07.
5.1151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az okostelefonok piaca néhány héten belül rengeteg új készülékkel fog bővülni, hiszen nyakunkon az MWC 2017, van azonban néhány olyan gyártó, mely hagyományosan szeret saját rendezvényeket tartani az év további szakaszában.

A HTC is ezen gyártók közé tartozik, ráadásul ők meg is előzték a riválisokat a HTC U Ultra bemutatásával, mely sokak figyelmét felkeltette, azonban tisztán látszott, hogy idén még ütősebb modellt is piacra fog dobni a vállalat. Az U Ultra ugyanis "csak" Snapdragon 821-es rendszerchipet kapott és nem váltotta le a HTC 10-es csúcsmodellt, így ez a feladat a HTC 11-re maradt.

A készülékről eddig sok konkrétumot nem lehetett találni, nemrég azonban a Weibo-n bukkant fel több érdekes információ. Az egyik rögtön a kijelző felbontása, mely állítólag 1556 × 2550 pixeles lesz, ami arra utalhat, hogy hajlított panellel van dolgunk, hiszen laposan a Quad HD felbontás 1440 × 2560 pixelt jelentene.

Erőből vélhetően nem lesz hiány, hiszen végre tőlük is megkapjuk majd a Snapdragon 835-ös processzort, amit 6GB RAM segít majd ki. A brutális csúcsmodell vélhetően még nyár előtt bemutatkozik.
3 hozzászólás

betyár

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Egészen érdekesen hangzik.

válasz erre

techiii

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

A HTC nekem valahogy már nem túl megbízható teló.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nagyon jól hangzik. A baj csak az ár lesz. Mindig azzal tolják el a HTC-nél. szomorú smiley

válasz erre