Hihetetlen ISO értékkel bír a frissen bemutatott Sony Xperia XZ2 Premium

2018. április 16.
4.1591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A februárban bemutatott Sony Xperia XZ2 termékcsalád harmadik tagja sem váratott sokat magára, ugyanis alig két hónap telt el azóta, a japánok máris leleplezték a Premium utótaggal ellátott csúcsmobiljukat, amely több érdekességet is hordoz magában.

Mielőtt konkretizálnánk már a címben lelőtt poént, lássuk mitől is lesz prémium a Premium. A külső megjelenés a februári testvérekhez igazodik, amelynek előlapján kapott helyett egy 4K HDR felbontással bíró kijelző, ami eltér a manapság trendi 18:9-es képaránytól, hiszen 16:9 van jelen.

E mögött a Snapdragon 845 és 6GB-nyi memória látja el a számítási feladatokat, az üzemidőről pedig egy 3450mAh-s akkumulátor gondoskodik Quick Charge 3.0-s töltési lehetőséggel. Ez utóbbira lesz is szükség, hiszen a kijelző ezzel a felbontással igényli az energiát.

És akkor a címben említett ISO. A hátlapon elhelyezkedő dual kamera megoldás a Sony szerint a lowlight (tehát naplemente, kora este, sötét helyek) viszonyokra van kihegyezve, amit azzal próbáltak meg alátámasztani, hogy az eszköz képes az 51200-as ISO értékre is. Az árazás és értékesítés még nem publikus.
4 hozzászólás

Kozlegeny

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

The Hubble in my pocket

válasz erre

technomancer

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Soha töbet Sony. Kétszer adtam neki esélyt, mindkettő elvérzett.

válasz erre

TEchie

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nem tudom mennyinek kéne lennie a mobilos isonak úgyhogy nem vágom, ez mennyire jó. röhögő smiley

válasz erre

betyár

6 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nagyon jó, de úgysem használja ki az ember.

válasz erre