Hihetetlen de még ma is használják az első iPhone-t

2017. július 20.
3.3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple kemény munkát végez annak érdekében, hogy a felhasználók döntő többsége folyamatosan késztetést érezzen a legújabb iPhone beszerzését illetően, de sajnos az emberek nagyon nehezen válnak meg a jól bevált mobiljuktól olyannyira, hogy még eredeti iPhone is megtalálható a hálózaton.

Egy friss kimutatás megállapította, hogy a világon eddig, az elmúlt 10 évben értékesített iPhone mobilok 62,6%-a még használatban van, a többség pedig ezek közül az iPhone 4 illetve 5-ös modelljei.

Ez egyrészt jó dolog az Apple számára, hiszen a felhasználók odavannak az eszközeikért, másfelől pedig folyamatos kihívást generál a cupertinoi vállalat számára, hiszen így nagyon nehéz eladni az újdonságokat, ezért is van szükség évről évre valami olyan innovatív megoldásra, ami alapján nehéz nemet mondani a csábításnak.

Visszatérve a közel 63%-ra, ez egy óriási szám és az első iPhone is közte van, plusz vegyük figyelembe azt a tényt is, hogy az elmúlt 10 évben 1,163 milliárd mobilt értékesítettek. Ez az óriási mennyiség a teljes mobil eladás 15%-a, és ezt csak egy brandként érték el.
3 hozzászólás

betyár

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

Próbálj meg egy 2 évvel ezelőtti samsunggal dolgozni...lehetetlen. Ezért olyan jó az apple.

válasz erre

Fikarc

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

Megbízható, nem véletlenül használják. mosolygó smiley

válasz erre

inkognito

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

Hát igen, nagyon jók az apple telók.

válasz erre