High-end kocka PC-t jelentett be a HP a legnagyobb kockáknak

2016. augusztus 17.
2.9131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Omen X Desktop név alatt egy sajátos kocka dizájnnal ellátott számítógépet jelentett be a HP azok számára, akik nem sajnálják a pénzt a jó kinézetre és az erőforrásokra, a különleges masina ugyanis azon túl, hogy garantálja a 4K- és a VR-játékot, mindemellett olyan, mintha egy sci-fi filmből lépett volna elő.
 

A különleges kialakítás érdekessége, hogy minden belső komponens külön rekeszben helyezkedik el, ami nem csak a könnyebb cserélhetőséget teszi lehetővé, hanem a hűtés szempontjából sem elhanyagolható szempont, amire szüksége is lesz a masinának, hiszen elképesztő erők dübörögnek majd benne.

High-end kocka PC-t jelentett be a HP a legnagyobb kockáknak - 2. kép

A HP Omen X Desktop alapmodellje ugyanis egy i7 Skylake processzorral, 8GB of RAM-mal, egy 2TB-os merevlemezzel, egy 256GB-os SSD-vel, vízhűtéssel és egy AMD Radeon RX 480 grafikus kártyával jön, amelyen 4GB-nyi videó memória teljesít szolgálatot. A gépen helyet kap még 10 USB port, a vásárlók pedig választhatnak, hogy az említettt grafikus vezérlő helyett esetleg két NVIDIA GeForce GTX 1080 vagy két AMD Radeon R9 Fury X kártyával kérik.

High-end kocka PC-t jelentett be a HP a legnagyobb kockáknak - 3. kép

A rendhagyó külsejű masina árát egyébiránt 1800 dollárra lőtte be a HP - közel félmillió forintról van szó -, érdekesség pedig, hogy a különleges házat 600 dollárért külön is megvásárolhatják azok, akik inkább maguk építenék fel gépüket, ami sokak szerint olyan, mint a Star Trek-sorozat Borg kockája.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 19 napja

1800. DOLLÁR. !!! Azta. HP-ből többet nem kérek, köszi szépen.

válasz erre

VDemon

5 éve, 19 napja

Nagyon keményen ráfeküdt a HP a gamer PC-re. Lassan tényleg kialakul egy igazán érdekes széria náluk!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink