Hidegvérrel meggyilkolták az anyjukat, mert elvette a telefonjaikat

2019. január 14.
3.1811
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Hihetetlen dolgot tett édesanyjukkal az a 12 és 14 éves kamaszlány, akik gyakorlatilag kivégezték hozzátartozójukat, miután úgy döntött, hogy büntetésből elveszi a két gyermek telefonját.

Erica Hall egy mindössze 32 éves négygyermekes anyuka volt, aki a Mississippiben fekvő Magnoliában nevelte utódait, azonban két legidősebb lányával egyre komolyabb vitái és problémái akadtak az elmúlt hónapokban, így fegyelmezés gyanánt a nő úgy határozott, hogy egy rövid időre elveszi a telefonjaikat, hátha ettől jobb belátásra bírnak.

Bár az előzményekhez kapcsolódó körülmények nem ismertek pontosan, az viszont igen, hogy a telefonok elvétele után a lányok és az anyuka között heves vita robbant ki, a testvérek pedig elképesztő elhatározásra jutottak, ezáltal lelőtték, majd több késszúrással megölték a saját édesanyjukat.

Kenny Cotton, a helyi seriff szerint nem ez volt az első eset, hogy a két lány az anyjuk életére tört, pár nappal korábban ugyanis a saját kocsijával próbálták meg elgázolni. A két gyermek büntetéséről és büntethetőségéről egyelőre nem szóltak a hírek.
3 hozzászólás

zender

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Úristen basszus. Micsoda állatok élnek köztünk.

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Elképesztő mennyire eltorzult világban élnek egyesek!

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ritka beteg világ.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink