Hiába oltották be, Bill Gates továbbra sem veszi le a maszkot

2021. március 02.
70.0421
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az elsők között adták be a koronavírus elleni védőoltást Bill Gates-nek, aki már a második dózist is megkapta, tehát papíron teljes védettséget élvez, ugyanakkor mégsem hajlandó levenni a maszkját, ha emberek közé megy.
 

A 65 éves techgurut ezzel kapcsolatban kérdőre is vonták egy interjúban, melyben elmondta, hogy nem maga miatt nem veszi le a maszkot, csupán jó példát szeretne mutatni ezzel a világnak, hiszen a védőoltás csak azt garantálja, hogy a beoltott nem fertőződhet meg, a vírust azonban átadhatja másnak.

Emiatt gondosan ügyel arra, hogy mindig felvegye a maszkját, különösen abban az esetben, ha olyan idős emberek vannak a közelében, akik még nem kaptak védőoltást. Azt ugyanis még az amerikai járványvédelmi központ sem tudta megerősíteni, hogy a beoltottak segítenek-e gátolni a vírus terjedését vagy csak védettséget élveznek ellene.
3 hozzászólás

betyár

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nyilván elmondták neki, hogy így is használnia kell.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Tökéletesen igaza is vann.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nyilván, miért is venné le? Mindenki tudja hogy ugyanúgy megbetegedhet és ugyanúgy fertőzhet. Az oltás csak őt védi hogy ne halljon meg, a vírus nem tűnik el.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink