Hiába kérdezték a felhasználók követéséről, a Google-vezér nem volt hajlandó határozottan nyilatkozni

2018. december 12.
5.0411
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Néhány órával ezelőtt Sundar Pichai, a Google vezére is eleget tett az amerikai kongresszus kérésének, ahol a keresőóriás első emberét több témában is meghallgatták, néhányan pedig alaposan a nyakának estek.

Ezek közé tartozott Ted Poe is, aki nem elég, hogy Texasból érkezett, mindemellett vaskalapos republikánus, ezáltal várható volt, hogy alaposan kikezdi a Google első emberét, és sikerült is neki nagyon keményen sarokba szorítania, hiszen a protokollal és az illemmel szembemenve, végre feltette azt a kérdést Pichainak, ami mindannyiunkat érdekel.

Bár pofa kellett hozzá, Mr. Poe-nak megvolt, ezáltal azt szerette volna tudni, hogy vannak-e a Google kezében olyan precíz eszközök, hogy érzékeljék, ha ő az iPhone-jával feláll és átsétál a másik helyiségbe?

Sundar Pichai először azzal hárította a választ, hogy az iPhone teljesen másként működik, mint egy Android alapú okostelefon, de Poe határozott igent vagy nemet kért, azonban hiába kérte válaszadásra a vezért, ő zavartan csak hebegett-habogott, majd a túl kevés részletre hivatkozva többször is kitért a válaszadás elől.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Gólem

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Erre mit mondhatott volna, de őszintén? Mindenki tudja a választ.

válasz erre

Levi87

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ha van egy biztos kiindulási pont (és természetesen van mobilhálózat, wifi adatok, gps koordináták), akkor még úgy is tudja ki merre kószál, amikor épp nem áll ezek közül egyik sem rendelkezésre, mert simán kiszámolja az irányváltásokból.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 1 hete és 6 napja

Pedig a válasz rém egyszerű: igen.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink