Hiába erőlködik a Microsoft, alig csökken a Windows 7 támogatottsága

2019. május 06.
4.0981
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár februárban ismét alaposan ráijesztett a redmondi óriás a Windows 7 felhasználóira, hogy jövő januárban megszűnik az operációs rendszer támogatottsága, azonban úgy tűnik, ez egyelőre nem igazán érdekli az embereket.

A legfrissebb számadatok alapján ugyanis alig csökkent áprilisban a Windows 7 rendszeres használóinak a száma, lévén a múlt hónapban alig 0,09 százalékkal apadt az operációs rendszer támogatása, vagyis a Microsoft szisztémáját még mindig 36,43 százalékos részesedéssel használják aktívan a teljes Windows-palettáról.

Mindeközben a Windows 10 növekedése rendkívül lassú ütemben halad, ezáltal április folyamán alig 44,10 százalékra emelkedett a korábbi 43,62 százalékról, és ha hihetünk a spekulációknak, a redmondi óriás fenyegetőzésének ellenére a Windows 7 jövő januárban még ugyanúgy legalább 35 százalékos részesedéssel rendelkezhet majd, mint most.
5 hozzászólás

User Name

3 hete és 5 napja

Majd ha végképp kivégzik a win7-et, talán váltok(linuxra!)

az az agyondicsért B.U.Z,i. win 10 nem támogatja a kisszériában garázscég által gyártott laptopom (lentebb felsorolt)funkcióit! a gép> Lenovo ThinkPad T series 8pontos verzió most nem lényeg! .... Mint írtam kisszériás, garázscég által gyártott!

Nem képes:
- a speciálisfunkció billentyűket (FN gomb + a grafikusan jelölt funkciók) kezelni , tehát nem tudok WiFi-t, BT-t, WWAN-t, hangerőt, fényerőt megjelenítő váltást, és még jó néhány egyéb funkciót elérni !
- nem hajladnó sehogy pekapcsolni a GPS modult,
- WWAN-nál nem tudok sem keresni, sem a megszokott funkciókat használni /nem tudok mobilnetezni ezáltal!/
- szűz telepítés után minimum 1 órával rövidebb az akku üzemideje 1db SSD + Win10, mint 2db HDD + Win7
- Nem kezeli megfelelően (leginkább lefelezi a külső akku üzemidejét (leovo Slice Battery )

- és akkor a "programkompatibilitásos" bugjairól ne is írjak, mert nincs értelme annyit felsorolni
- a sok nem átjag "júzer" által használt Végleg elérhetetlen , vagy nagyon nehezen hozzáférhető funkciók/beállítások is említést érdemelnek

/hivatalosan vásárolt(DE miért???) Win 10! minden 3-4- nagyobb 'frissítés' után próbálgatom, de javulás semmi!/


ezek után nem tud senki meggyőzni hogy azt a rakás F.O.S.K.U.P.A.C . Win 10-et megéri használni!

válasz erre

illusionfox

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Pedig én 2015 óta használtam Windows 10-et (az egyik gépemen még a tesztverziót használtam a build 10240 megjelenése előtt és megjelenéskor használtam buildet 10240 élesben). Igaz, most csak öcsém gépén fut a Windows 10 (az enyémen csak Linux), de nekem sokkal jobban tetszik, mint a Windows 7 (és Win10-et sem kell aktiválni, mert mi a fenének? Aktiválás nélkül lehet netezni és játszani, Windows 7-et meg állandóan újra kellett aktiválni). Mondjuk nekem anno XP-ről nem akartam sosem 7-re váltani, de 2014-ben sajna rá lettem kényszerítve, hogy XP-től meg kell szabadulni. Ami biztos, Windows 8/8.1-re soha nem akartam átállni, soha többé nem is akarnám többet látni.

Én sem értem miért nem akar sokan Windows 10-re váltani (aláírom, a Windows 7 is ***** jó rendszer, de nem hinném, hogy a legtöbb Windows 7 felhasználónak olyan **** gépet használ, amin nem futna a Windows 10, mint az 1 magos Intel Celeron/Pentiumos gépek). Ez inkább csak emberi butaság, hogy nem akarnak váltani Windows 10-re vagy más platformra.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Gondolom nem is értenek hozzá, hogy mi fut a gépen vagy ilyesmi. Ezek azok az emberek.

válasz erre

Hentes

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

El nem tudom képzelni, miért.

válasz erre

login_password

10 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nem értem miért nem váltanak az emberek.

válasz erre