Hiába akarja betiltani Oroszország a Telegramot, ha az Apple-t ez nem érdekli

2018. június 04.
4.0271
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Újabb fejezethez érkezett Oroszország és a Telegram kálváriája, hiszen hiába szeretnék betiltani a régióban a népszerű csevegő applikációt, ha olyan nagyágyúk akadályozzák ezt, mint például az Apple.

Történt ugyanis a minap, hogy miután Pavel Durov, a Telegram alapítója erre külön felkérte az Apple-t, ők engedélyezték, hogy az üzenetküldő legfrissebb változata megjelenhessen az orosz régióban is az App Store kínálatában, aminek természetesen mindenki örült - az ottani hatóságokat leszámítva.

Mint ismert, az orosz médiahatóság néhány héttel ezelőtt bírósági úton tiltatta be a Telegramot az országban, csakhogy ezt a döntést még érvényesíteniük kell az App Store-on és a Google Play-en is, de egyik online áruházat sem érdeklik különösebben a történések.

Sajnálatos viszont, hogy az oroszok az Apple-t most sarokba állították, ezáltal a Telegram frissítésének engedélyezése miatt egy hónapot kaptak arra, hogy vagy törlik a rendszerről az applikációt, vagy a teljes App Store blokkolásra kerül Oroszországban.
5 hozzászólás

strogg

8 hónapja, 3 napja

Nah ez precedens erteku lesz. Nemzetallam vs. Nemzetkozi nagyvallalat. Naggggyon erdekes lesz az eredmeny, es felsejlik valojaban mi a vilagrend. Valoban egy ceg kepes legyozni egy kvazi szuper hatalmat?

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 3 napja

Az durva lesz ha az oroszok bannolják az Apple Storet. Már csak azért is mert nem hiszem hogy a többi Apple szolgáltatás kidobása nélkül meg lehet ezt tenni. Akkor pedig megborul az iPhone az oroszoknál teljesen.

válasz erre

Levi87

8 hónapja, 3 napja

Kíváncsi leszek a történet végére...

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 3 napja

Az a durva!

válasz erre

technomancer

8 hónapja, 3 napja

Keménykednek a ruszkik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink