Hiába a viharfelhők, továbbra is 2020-ban tervezik kigördíteni az első 5G-s iPhone-okat

2019. április 08.
3.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután már megjelentek a piacon az első 5G-t támogató telefonok, így joggal izgatta az Apple-készülékek tulajdonosait a kérdés, hogy mikor jön az almás cég égisze alatt 5G-s modell.

Többen is azt hangsúlyozzák, hogy sem idén, sőt még jövőre sem jön meg az első 5G-s iPhone, merthogy az Intel nem fog tudni időben előállni egy 5G-s lapkával, ráadásul most a Fast Company úgy értesült, hogy az Intel nem tudja tartani a megszabott határidőket a gyártás tekintetében, lévén ahhoz, hogy jövő szeptemberben már piacra kerüljön egy 5G-s iPhone, ahhoz még az idei nyár elején le kellene szállítania az Intelnek prototípusokat a lapkából.

Tavaly még azt tűzte ki célul az Intel, hogy 2020-ra menetkész állapotban lesznek az 5G-s Apple-mobilok, és bár kétségesnek tűnik ez az ütemterv, a Fast Company kapott a gyártótól egy emailt, melyben azt taglalják, hogy tartják továbbra is ezt a tervet, ugyanakkor a magazin meg nem nevezett forrásai szerint a cupertinóiak nem bíznak benne, hogy valóban tudja magát ehhez tartani az Intel.

Meglátjuk, mi sül ki az egészből, egy biztos, az Intel minden erejével azon van, hogy még 2020-ban piacra kerüljenek az első 5G-s iPhone-ok.
3 hozzászólás

techiii

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nem sietik el a dolgot.

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nem kell elsietni.

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja és 17 napja

Már ha nem kaszálják el az 5g-t.

válasz erre