Hiába a botrány, újabb platformokra is ellátogat a Zoom

2020. augusztus 19.
7.0801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Amilyen gyorsan népszerűségre tört a Zoom, olyan gyorsan támadták szénné különféle adatvédelmi aggályokkal kapcsolatban, azonban úgy fest, hogy még ez sem akadályozza meg a platformot abban, hogy új platformokra látogasson.

Bár itt főként olyan felületekről van szó, ami a magyar embert nemigen érinti, lévén az Amazon Echo Show, a Facebook Portal és a Google Nest Hub Max gazdagodik Zoom-támogatással, amik várhatóan a 2020-as év egy későbbi pontján fognak megérkezni a felületre.

Ez azért is nagy dolog, mert itt olyan vállalatokról van szó, amik főként a saját szolgáltatásainkat nyomják előre ezen platformokon. Várhatóan a Portal lesz az első, ami megkapja a kigördítést, ha minden jól megy, akkor még szeptemberben, majd utána jön a többi.
aggályokkal kapcsolatban, azonban úgy fest, hogy még ez sem akadályozza meg a platformot abban, hogy új platformokra látogasson.'>
3 hozzászólás

Huginn

3 éve, 11 hónapja és 22 napja

Senkit sem érdekel a biztonság, pénzért bármit, ugye...

válasz erre

Direktor

3 éve, 11 hónapja és 22 napja

Az igen, bravó!

válasz erre

Levi87

3 éve, 11 hónapja és 22 napja

De gondolom, még mindig ugyanolyan **** a platform mint volt... wtf smiley Nem értem, hogy engedhetnek ezek a cégek neki teret...

válasz erre