Heti frissítésre álltak át a Black Lab-nél

2017. március 07.
3.6351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Robert J.Dohnert a Black Lab Sotfware CEO-ja publikálta a legújabb Black Lab Linux frissítést, amely elsősorban a Microsoft Surface Studio jobb támogatását hozta el a felhasználók számára.

Friss, tavaszi döntés, hogy a Black Lab Software bevezeti a heti snapshot-okat, amelyek értelmében minden héten frissítőcsomagok érkeznek az egyes verziókhoz annak értelmében, hogy a felhasználók mihamarabb naprakészek legyenek az aktuális Linux technológiák terén.

Az elmúlt héten rengeteget dolgoztak a fejlesztők, amely gyümölcse a 253 változtatás, amelyet a friss lemezképfájl, illetve a kiadott patch is tartalmaz. Ezek java része biztonsági módosítás, de fixálták az USB-C-s eszközök által okozott Kernel összeomlást, stabilizálták a wireless kapcsolatot érintett problémát, valamint jobb támogatást kaptak a Microsoft Surface Studio eszközök.

A frissítés hamarosan megjelenik a csomagtárolóban, de aki a fent ismertetett változások után kapna kedvet a Black Lab Linux-hoz, a 253 módosítást tartalmazó 64 bites ISO-t is letöltheti.
1 hozzászólás

Fikarc

7 éve, 8 hónapja és 22 napja

Az nem rossz. Más is követhetné ezt a példát. Khmmmm MS? röhögő smiley

válasz erre