Heti akciók a játék piacon

2015. április 22.
6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Új rovatot indítunk melyre nagy a kereslet.

Külföldi "Gamer" kollégáinkat elárasztják az akciók s kedvezmények. Sokan vagyunk, akik nem csupán digitálisan szeretnék megvenni kedvecünket, ezért körbenéztük a magyar piacon, hogy hol érhető el a legjobb akció.

Sok oldal bejártunk és az árakat is összevetettük. A Konzolvilágon találtuk meg az aranytojás tyúkot, mert akár 80%-os akciót kínálnak több játékra is. Ez nagyon kecsegtető, főleg, ha idei nagy nevekre is megkapjuk a kedvezményt. Jártunk másfele is, de valahol mindig volt valami gond. Pl, ahol olcsó volt a játék, ott a házhozszállítás volt drága. Ahol drágább volt a játék, ott a házhozszállítás ingyen volt, de így sem érte meg. Itt találtuk meg az egyetlen olyan akciót, ahol olcsón megkapjuk a játékot és még a házhozszállítást is Ők állják.

Mivel az Androgeek Gamers magazinja átköltözött ide, így ezentúl itt szeretnénk olyan hasznos tanácsokkal ellátni a játék kedvelőit, amit használni is tudnak. Többek között gépigénnyel, bemutatókkal és akciós webshopokkal.

Amit nem szabad kihagyni:

Azon kicsit megdöbbentünk, hogy a PC-s Fifa 15 jelenleg kevesebb mint 7 ezer forint alatt van.  A játék sokat bukdácsolt az elmúlt években, Voltak fenn s lenn, ahogy az lenni szokott. De úgy fest, hogy most összeszedték magukat és felülemelkedtek a nevetségesen sok "bugon" és egyéb kellemetlenségen. Bár a hibákból szép videók születtek a Youtube-on, de azért valljuk be, hogy azért veszünk meg egy játékot, hogy játszunk vele s nem azért, hogy nevessünk a hibáin.

Egy kis kedvcsináló a játékhoz:

https://www.youtube.com/watch?v=X4I-pCUreCQ

Rendszerkövetelmény:

Minimum:

Windows 7
Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 Ghz, Amd Phenom 9750 Quad-Core
4 GB Memória
Nvidia GeForce GTX 650 1GB, ATI Radeon HD 5770 vagy erősebb
15 GB szabad lemezterület

Ajánlott:

Windows 7
Intel Core i5-2550K 3.4 Ghz, AMD FX-6300
8 GB Memória
Nvidia GeForce GTX 460, AMD Radeon HD 6870 vagy erősebb
15 GB szabad lemezterület

Amennyiben tetszik az új rovat ötletünk és szeretnél még értesülni hasonló akciós játékokról vagy konzolokról, oszd meg velünk. A Playstation Store frissítés rovatunkat a Heti akciók váltja fel. De nem kell búslakodni, itt több mindent fogunk hozni, mint a PS rovatba hoztunk.
nincs még hozzászólás