Hero5 jár a csalódott GoPro Karma tulajdonosoknak

2016. november 21.
3.9881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A drónok piaca néhány éve még viszonylag messze állt az átlagfelhasználóktól, hiszen jóval kevesebb termék volt a piacon, a minőségibb megoldások pedig nagyon drágák voltak, idén azonban nagyot lépett előre a piac.

Az ősszel ugyanis bemutatkozott a GoPro Karma és a DJI Mavic Pro, a két kompakt, megfizethető és minőségi drón kapcsán pedig óriási versenyt jósoltunk a megjelenéskor. Ez így is történt, de sokáig nem izgulhattunk, hiszen a GoPro egy komoly hiba miatt visszahívta a Karma-t, nemrég pedig bejelentették, hogy mivel kárpótolnák a csalódott vásárlókat.

A visszahívás globális szintű volt, a kompenzáció azonban egyelőre csak az Egyesült Államokra vonatkozik, így érdekes lehet a hazai problémakezelés. A csalódott Karma tulajdonosok GoPro Hero5 akciókamerát kapnak a vállalattól, ami egy nemes gesztus, ugyanis a pénzt már a visszahíváskor visszafizették.

Azt azért nem árt elmondani, hogy a Karma-ról nem kell végleg lemondanunk, a hiba javítása után ismét piacra kerül a drón, vélhetően valamelyest olcsóbb kezdőárral.
3 hozzászólás

techiii

7 éve, 11 hónapja és 23 napja

nem semmi, ilyen bezzeg nálunk nincs

válasz erre

Santonio

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Az korrekt!

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 11 hónapja és 24 napja

Mondjuk úgy ajándékba kapni valamit hogy már kártalanítva is lettek, az nagyon nem semmi. meglepett smiley

válasz erre