Henry Cavill továbbra sem tett le egy új Superman-filmről

2019. december 05.
10.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Míg a legtöbben a Snyder Cuttal vannak elfoglalva a közönségből a DC kapcsán, addig Henry Cavill egy egészen más dologra kíváncsi, mégpedig hogy mi lesz Superman sorsa a jövőben a filmek kapcsán.

Régóta rebesgetik ugyanis, hogy elkészülhet egy úgynevezett Acélember 2, viszont ahogyan azt a mellékelt ábra mutatja, ez nem valósult meg, így sokan el is engedték ezt a vágyat. Ennek ellenére a karakter megformálója, Henry Cavill most a RealBlend munkatársának mondta el véleményét a témáról, és hogy mennyivel jobban érdekli egy új Acélember-film, mint a Snyder Cut:

Szívesebben beszélnék inkább arról, hogy mi lesz a jövőben. Superman jövőjéről, hogy mégis miképp tudom kifejezni a karaktert a képregényekből, amit már az Acélemberben elkezdtünk. Nagyon szeretem azt a filmet és szeretném, ha tovább tudnánk mesélni az ott elindított sztorit.


A DC mostani állapotát elnézve nem valószínű, hogy a közeljövőben összehoznának egy friss Acélember filmet, főleg a joker sikere óta nem mernénk rá nagyobb összeget tenni, hogy visszatérnek az Acélember-féle vonalhoz, de sosem lehet tudni, mi jár a stúdió fejeseinek az eszében, és mikor lépnek meg mégis egy második részt a köpenyes igazságosztóval.

3 hozzászólás

Levi87

4 éve, 8 hónapja és 26 napja

Nem is volt baj azzal a filmmel. Sosem értettem, miért lett a legtöbb helyen lehúzva.

válasz erre

inkognito

4 éve, 8 hónapja és 26 napja

Jöhetne. Tudnám értékelni.

válasz erre

betyár

4 éve, 8 hónapja és 26 napja

Jó volt Supermannek szóval bármikor jöhet vele egy film.

válasz erre