Henry Cavill szívesen lenne James Bond

2018. július 25.
1.6311
csirkee profilja, adatai
csirkee
Hamarosan hazánkban is látható lesz a Mission Impossible: Utóhatás című film, melyben Henry Cavill alias Superman is szerepet kapott, akinek úgy tűnik nagyon bejön a kémkedés, ugyanis nemrégiben arról beszélt, hogy szívesen lenne a 007-es ügynök.

A jelenlegi Bond szerepét Daniel Craig tölti be, aki már többször hangsúlyozta, hogy ott szeretné hagyni a sorozatot, sőt a 25-dik James Bond film lesz neki az utolsó, így megüresedik kedvenc ügynökünk helye. Ezt az űrt, pedig Henry Cavill szeretné betölteni. Henry nem először játszana szuperkémet, ugyanis az U.N.C.L.E. embere című Guy Ritchie filmben is láthattuk már, valamint a legutóbbi Mission Impossible mozifilmben is nagyot alakított.

A Yahoo UK magazinnak nemrégiben arról mesélt, hogy készen áll a 007-es ügynök szerepére, ha megkérdeznék, biztosan azonnal igent mondana a szerepre. Elmondása szerint nagyon jól illene az angol kém szerepébe és talán egy kicsit viccesebb lenne. Hogy a jövőben ki kapja majd James Bond szerepét természetesen nem tudni, de mi örülnénk Henry Cavill-nak.
3 hozzászólás

Fikarc

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kiváló lenne erre a szerepre!

válasz erre

techiii

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Tényleg jó lenne a szerepbe. Igazi angol.

válasz erre

Direktor

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Gondolom, sokan szívesen lennének.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink