Henry Cavill hamarosan visszatér Superman szerepéhez a DC-filmekben

2020. május 28.
6.5711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jó hír jött a DC háza tájáról, ugyanis a Variety értesülései szerint fel fog tűnni a jövőben még Henry Cavill Supermanként, azonban a fáma jelenleg nem feltétlenül úgy szól, hogy ez egy esetleges Acélember 2-ben lesz.

Sokkal inkább asszociálhatunk a jelenlegi információk alapján arra, hogy egy cameo szerepet ereszt majd meg a karakter, és talán a legnagyobb esély arra van, hogy a Shazam 2-ben bukkanjon fel a leghamarabb - legalábbis az első rész lezárása alapján erre gondolhatnánk...

Gőzerővel tárgyal Cavill és a Warner annak érdekében, hogy nyélbe üssék az üzletet, viszont ismerve a szóban forgó színészt, egészen biztosan nem fog problémát jelenteni számára, hogy köpenyt öltsön, sőt mi több, mivel a karakter rajongója, így nagy valószínűséggel ő is alig várja a visszatérést.
fel fog tűnni a jövőben még Henry Cavill Supermanként, azonban a fáma jelenleg nem feltétlenül úgy szól, hogy ez egy esetleges Acélember 2-ben lesz.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja

Hát nagyon remélem, hogy nem csak egy cameo lesz tényleg.... szomorú smiley

válasz erre

Fikarc

4 éve, 2 hónapja

Nagyon helyes, jöjjön is az a folytatás!

válasz erre

Levi87

4 éve, 2 hónapja

Remélem hogy folytatás lesz. Nekem nagyon hiányzott. Minden unalmas ****t folytatnak, ezt a filmet meg nem, pedig rohadt jó volt, az egyik legjobb DC film.

válasz erre

zender

4 éve, 2 hónapja

Acélember igen jó volt, úgyhogy ez várós!

válasz erre