Helyrerakták a Deepin Linux memóriafogyasztását

2018. augusztus 23.
3.5911
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még júniusban érkezett meg a Deepin Linux 15.6-os verziója, aminek fejlesztése során a teljesítmény növekedés volt a fókuszban, ami hajszolása közben egy másik erőforrás fogyasztása jelentősen megnövekedett, ám ezt most orvosolták.

Olyannyira, hogy egyből egy újabb verziószám is megjelent, hiszen letölthetővé vált a Deepin Linux 15.7, aminek célja a teljesítmény optimalizálása az erőforrások megfelelő kihasználása mellett.

Következésképpen a laptop felhasználás mellett mintegy 20%-kal növekedett a készenléti idő, sőt rendbeszedték az energiafelhasználást is, ami a 15.6-os verzióban Ubuntu szintre növekedett.

A mostani frissítést követően csupán 830MB memóriát foglal le magának indulást követően az operációs rendszer, ami már már Windows 7 érzést kelthet bennünk, a felhasználási élmény pedig nagyban javul.

Helyrerakták a Deepin Linux memóriafogyasztását - 2. kép

2 hozzászólás

VDemon

3 hónapja,

Jó irányba húzták, tetszik, fürge mint a róka!

válasz erre

rDAVE

3 hónapja,

Az 15.6 pont előtte próbáltam, már ott is érezhető volt, hogy szerényebbek az igényei, mint az elődjénél. Ezt egyelőre nem tervezem élesben felrakni, de ha úgy csökkentették, hogy nem szenved hiányt a felhasználó semmiben, akkor szép teljesítmény. Maga az OS példaértékű az ingyenes rendszerek között.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink