Háztól házig szerviz szolgáltatást indított a Huawei

2017. július 17.
2.9781
dfp profilja, adatai
dfp
A Huawei már jó ideje hangoztatja, hogy szeretne vezető mobilgyártóvá válni, a kínai óriás pedig a készülékek minősége és felszereltsége mellett nagyon úgy fest, hogy az eladás utáni időszakban is prémium élményt kíván nyújtani.

Nemrég ugyanis bejelentették, hogy háztól házig szerviz szolgáltatást indítanak a prémium okostelefonjaikhoz. Jelenleg a Huawei P10, P10 Plus, Mate 9, PORSCHE DESIGN Mate 9, Honor 8 Pro, valamint a Honor 9 tartozik ebbe a körbe, tehát nem csak az anyacég drágább készülékeihez igényelhető majd a szolgáltatás, aminek a Honor tulajdonosok bizonyára nagyon örülnek majd.

Futárt telefonon kell igényelni néhány adat megadásával, és akár már másnap el is tudják vinni a készüléket. A javítás vagy csere után pedig szintén nem kell elhagynunk otthonunkat, hiszen egyeztetett időpontban vissza is hozzák azt. A garanciális időszakban természetesen mindez ingyenes.
2 hozzászólás

Harder

1 éve, 3 napja

NA ez szuper. Eddig ilyet tudtommal csak a Samsung csinált (de már ők sem).

válasz erre

Huginn

1 éve, 3 napja

Ezt így a fővároson belül könnyen megoldhatják, de vidéken... ahhoz minimum egy szervizhálózattal kellene leszerződniük.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink