Ez a srác maga építette meg a legerősebb iMac-et

2017. július 18.
3.6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple iMac-et szokás úgy jellemezni, hogy az egyik, ha nem a legnehezebben szervizelhető, szerelhető eszköz, amit gyártó kiadhat a kezei közül, ennek ellenére mindig akadnak olyanok, akik házilag upgrade-elnék a vasat.

A Snazzy labs videójából kiderül, hogy ha az ember tudja, mit is kell csinálnia, akkor körülbelül egy óra alatt megvan az operáció, végeredményként pedig magunkénak tudhatjuk a legerősebb iMac konfigurációt, és a hab tortán, hogy majdnem 2000 dollárt spórolhatunk a végösszegen.

A videóból kiderül, hogy előfeltétel egy 2017-es iMac base kivitel, egy kis jártasság a hardverismeretekben, valamint néhány speciális, iFixit eszköz, amelyek segítségével megakadályozhatjuk az esetleges sérülést.

Ezek után szükségünk 64GB-nyi RAM-ra, az Intel Core i7-7700K processzorára, valamint egy nagyobb, mondjuk 2TB-os szupergyors SSD-re. Ha ezeket az alkatrészeket megvásároltuk, nem az Apple-től, akkor már mehet is a frissítés.

A lenti, 8 perces videón lépésről lépésre végignézhetjük a műveletet, és ha valaki esetleg elég bátor és sokallná a több mint 5000 dolláros iMac-et, annak egy kis segítség lehet, mielőtt esetleg totálkárrá alakítaná a saját eszközét.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Csak ne kövesse senki a példáját mert tönkre megy az apple

válasz erre

TEchie

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Ügyes!

válasz erre

technomancer

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Állat , azért 600 ezret spórolni nem semmi.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink