Hatalmas felárral árulják a retro iPhone 7 Plus-t

2017. március 18.
3.4641
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple termékeit mindig is sokan csodálták a külsejük miatt, ez pedig az iPhone-ok esetében sincs másképpen, hiszen sokan az aktuális szériát tartják a legszebbnek a piacon, viszont külsőleg még a legdrágább modellel sem igazán tudunk kitűnni a tömegből.
 

Ezt sokan valamilyen tokkal vagy a külföldön már nagyon népszerű "matricázással" oldják meg. A ColorWare azonban az olcsóbb matricacsomagoknál jóval többet is kínál a vásárlóinak, melynek bizony el is kérik az árát.

Hatalmas felárral árulják a retro iPhone 7 Plus-t - 2. kép

Nemrég például bemutatták a legújabb iPhone 7 Plus opciójukat, melyet a retro korszak szellemében készítettek. Az alapjáraton 969 dollárba kerülő, 256GB-os iPhone 7 Plus egyedi változata 1899 dollárba kerül náluk.

Cserébe az Apple korai szakaszában piacra kerülő számítógépekről mintázott külsőbe csomagolják az amerikai óriás legjobb mobilját. Fanatikusoknak nagyon jó opció lehet, hiszen csak 25 darabot hajlandóak belőle készíteni, de a vásárlóknak érdemes azon is elgondolkodniuk, hogy féléven belül érkezhet a következő generáció.
4 hozzászólás

kpal

1 éve, 5 napja

Ezzel névvel eladnak mindet .

válasz erre

TEchie

1 éve, 5 napja

Most őszintén: aki van olyan hülye hogy kifizeti, az meg is érdemli!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 5 napja

NAGYON drága.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 napja

te jó ég!

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink