Hatalmas felárral árulják a retro iPhone 7 Plus-t

2017. március 18.
4.1851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Az Apple termékeit mindig is sokan csodálták a külsejük miatt, ez pedig az iPhone-ok esetében sincs másképpen, hiszen sokan az aktuális szériát tartják a legszebbnek a piacon, viszont külsőleg még a legdrágább modellel sem igazán tudunk kitűnni a tömegből.

Ezt sokan valamilyen tokkal vagy a külföldön már nagyon népszerű "matricázással" oldják meg. A ColorWare azonban az olcsóbb matricacsomagoknál jóval többet is kínál a vásárlóinak, melynek bizony el is kérik az árát.

Hatalmas felárral árulják a retro iPhone 7 Plus-t - 2. kép

Nemrég például bemutatták a legújabb iPhone 7 Plus opciójukat, melyet a retro korszak szellemében készítettek. Az alapjáraton 969 dollárba kerülő, 256GB-os iPhone 7 Plus egyedi változata 1899 dollárba kerül náluk.

Cserébe az Apple korai szakaszában piacra kerülő számítógépekről mintázott külsőbe csomagolják az amerikai óriás legjobb mobilját. Fanatikusoknak nagyon jó opció lehet, hiszen csak 25 darabot hajlandóak belőle készíteni, de a vásárlóknak érdemes azon is elgondolkodniuk, hogy féléven belül érkezhet a következő generáció.
4 hozzászólás

kpal

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Ezzel névvel eladnak mindet .

válasz erre

TEchie

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

Most őszintén: aki van olyan hülye hogy kifizeti, az meg is érdemli! röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

NAGYON drága.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 7 hónapja és 18 napja

meglepett smiley te jó ég!

válasz erre