Hatalmas előrelépést hozott a ProtonMail v3.7

2017. február 13.
4.2451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Nagyon nehéz a Gmail mellett labdába rúgni az e-mail rendszerek piacán, de a Snowden botrány óta egyre felkapottabb - kifejezetten a biztonságra, lehallgatás ellen készült - szolgáltatások - amelyek egyike a ProtonMail - lassan stabilizálták a helyzetüket és rohamtempóban nőnek.

A CERN alkalmazottainak vállalkozása a ProtonMail, amelyet születése hajnalán nem csak politikailag, de különböző DDoS támadások alkalmazásával is próbáltak gyengíteni, illetve visszaszorítani. A csapat azonban nem adta fel, a felhasználók támogatták, támogatják őket anyagilag is, így az e-mail szolgáltatás mára már a 3.7-es verziónál tart, amely hatalmas újításokat hozott.

A Pro verzióra előfizetők örülhetnek csak igazán, hiszen az új változatban olyan funkciók jelentek meg, mint az egyedi domainekhez tartozó különálló inbox-ok, előre allokálható, menedzselhető tárhely az e-mail fiókoknak, valamint a fiókokhoz tartozó munkafolyamatok (session-ök) kezelése.

Hatalmas előrelépést hozott a ProtonMail v3.7 - 2. kép

Emellett kicsit változtattak a dizájnon, azon belül is a csúszka, a jelölőnégyzetek és a rádiógombok megjelenésén, de átláthatóbbá váltak a beállítások és az oldalsó navigációs sáv is.
2 hozzászólás

PixelHero

2 éve, 9 hónapja és 27 napja

Kisfaludy82 írta:
Nem rossz, majd ha mindenen elérhető lesz, ki is próbálom.
Mi mindenen? Van Android és iOS app plusz ott a böngésző is

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nem rossz, majd ha mindenen elérhető lesz, ki is próbálom.

válasz erre